Overschakelen naar het abonnement

Voor het overschakelen naar het abonnement moet u een activatiecode op de My Kaspersky-website of in Kaspersky Password Manager invoeren. Een activatiecode is een activatiecode is een unieke reeks van 20 letters en cijfers die u na de aankoop van een abonnement ontvangt. Verschillende programma's kunnen een activatiecode met Kaspersky Password Manager delen. Volg de onderstaande instructies om te controleren of u een geldige code hebt.

Een activatiecode voor Kaspersky Password Manager toevoegen via een My Kaspersky-account

Uw activatiecode is gekoppeld aan uw My Kaspersky-account. Als uw My Kaspersky-account al een geldige activatiecode voor Kaspersky Password Manager bevat, herkent het programma de activatiecode en schakelt het over naar de uitgebreide versie wanneer u verbinding maakt met My Kaspersky met dit account.

De volgende programma's kunnen een activatiecode delen met Kaspersky Password Manager:

Als u Kaspersky Password Manager verbindt met een My Kaspersky-account met een abonnement voor een van deze programma's, kunt u Kaspersky Password Manager zonder beperkingen gebruiken. Zelfs als deze programma's niet verbonden zijn met een My Kaspersky-account, kan Kaspersky Password Manager de activatiecode ervan accepteren en naar My Kaspersky overzetten.

U kunt uw activatiecode opnieuw verkrijgen als u die na de installatie van het programma kwijtraakt. Neem contact op met de klantenservice om een activeringscode te herstellen.

Een activatiecode invoeren in het programma

U kunt een activatiecode in de programma-interface toevoegen als u verbonden bent met My Kaspersky.

Een activatiecode toevoegen via de programma-interface